Sot hapet Qendra tregtare ‘Palma Mall’ në Tetovë – VIDEO

/ On : 16:31/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.
Bëhet fjalë për qendrën e re tregtare “Palma Mall”, e locuar në hyrje të Tetovës, përgjatë autostradës që e lidh me Shkupin, e cila zyrtarisht pritet t’i hapë dyert e saja për vizitorët sot më 30 prill.
Gjatë ceremonisë së hapjes do të realizohen aktivitete të ndryshme për të gjithë vizitorët. Kjo ngjarja është projektuar si një mozaik aktivitetesh gjatë gjithë ditës, për të përfunduar me një shfaqje-spektakël qendror në mbrëmje. Mysafirë special në hapjen zyrtare të këtij projekti madhështor do të jenë këngëtarët Adelina Tahiri dhe Sarah Mays.
Qendra e re tregtare moderne “Palma Mall” ka një sipërfaqe prej 32.000 m2 në 3 kate dhe i njeti ka shumë lokale ndër të cilat edhe dyqane të brendeve botërore, regjionale dhe lokale, sallon të madh të teknikës së bardh, supermarket, restorant, pjesa e ushqimeve të shpejtë, pjesë për lojra, kino dhe shumë vende për zbavitje për vizitorët të të gjitha moshave. Qendra tregtare “Palma Mall” ka hapsirë të madhe për parking dhe e njeta do të jetë falas./Shqipmedia

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara