Gjyshi kërcimtar “çmend” gjermanët (VIDEO)

/ On : 09:34/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Spoti, ku si protagonist është një plak “gjithçkabërës”, po bën bujë.
Në Gjermani po bën shumë bujë sporti i realizuar prej një zinxhiri supermarketesh në vend, ku si protagonist është një plak, i cili kërcen, por edhe këndon.
Lëvizjet e pazakonta të gjyshit kanë mjaftuar që kjo reklamë të fitojë “zemrat” e klientëve gjermanë dhe sidomos klikime të shumta edhe në Youtube, ku spoti është publikuar gjithashtu.

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara