A e dini pse vjeshta është ideale për seks?

/ On : 11:14/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Vjeshta, sipas një hulumtimi, del të jetë stina më e preferuar për seks. Kjo për arsyen se niveli i hormoneve, si te meshkujt, po ashtu edhe te femrat, rritet.
1. Edhe më tutje nuk keni nevojë për çorapë të trasha, të cilat, dorën në zemër, për askënd nuk janë seksi.
2. Ngadalë bëhet ftohtë, por nuk keni nevojë ta kyçni nxehësen, prandaj seksi mund të jetë aktivitet i përsosur për t’u ngrohur.
3. Një pije e ngrohtë alkoolike prej mollës është një afrodiziak i shkëlqyeshëm, e këtë shumë pak njerëz e dinë.
4. Në stinën e vjeshtës të gjithë duken më seksi, sepse mbulohen mangësitë eventuale.
5. Vjeshta është më e përshtatshme se vera, sepse nuk djersiteni e nuk e keni edhe aq nxehtë.

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara