Secila nga këto FOTO amatorësh është fituese

/ On : 12:17/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Këto janë fotot e përzgjedhura si finaliste të konkursit Sony  World Photography. Mes tyre do të zgjidhet më e mira.
Në fakt të gjitha janë fituese, pasi janë realizuar me mjeshtëri. Dhe ta mendosh se ata që garojnë në këtë konkurs janë amatorë.
Në total 55 mijë foto nga çdo cep i botës kanë hyrë në këtë garë.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara