Hyni brenda në shtëpinë e bashkëthemeluesit të Apple (FOTO)

/ On : 12:16/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Që prej viteve ’70, ai njeri është marrë vetëm me kompaninë Apple.
Ndaj nuk është çudi që shtëpia e Steve Wozniak, bashkëthemelues i Apple, është me kaq shije, edhe pse është ndërtuar në vitin 1986.
Shtëpia ndodhet në Los Gatos të Kalifornisë dhe ka dalë në shitje për 4.4 milion dollarë.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara