“Ah shtëpi, e ëmbla shtëpi”

/ On : 13:06/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.
“Ah shtëpi, e ëmbla shtëpi”:
E kush nuk ka dëgjuar për Sandy-n. Uragani që terrorizoi Bregun Lindor të Shteteve të Bashkuara ka shkaktuar dhjetëra të vdekur. Një numër i saktë ende nuk dihet.
Në mbarë botën qarkullojnë foto e video nga kjo katastrofë, që ngjan sikur janë realizuar në ndonjë skenë filmi.
Por shumë amerikanë kanë humbur në këtë katastrofë jo vetëm njerëzit e dashur, por edhe një gjë shumë të dashur: shtëpinë e tyre.
Kliko per me shume video!

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara